Úvod »OZDRAVOVÁNÍ A PREVENCE» Datlový sirup


        

Datlový sirup

img

 

VO pro registrované 2 156 Kč
cena :
2 875 Kč

do košíku:
  ks  

Hlavní přísadou TIENS Datlového sirupu je zlatá čínská jujuba vyráběná v Cangzhou a pěstovaná na plantážích v provincii Hebei.
Bioaktivní přísady datlí jsou uchovávány díky předním poznatkům výzkumu a patentovaným technologiím poskytnutých čínským výzkumným centrem.

Jujuba:
- udržuje lidi v dobré kondici
- doplňuje energii
- posiluje játra, slezinu a žaludek
- vyživuje a uklidňuje nervy.

TIENS Datlový sirup je výživná a zdravá potravina:
- posiluje imunitní systém
- vyživuje a čistí krev
- podporuje funkci jater
- zklidňuje nervy a zlepšuje spánek
- ulevuje zažívacímu systému
- podporuje obnovu buněk.

Jujuba je bohatá na vitamíny a minerály.
Jujuba je zdrojem vitamínu C, a proto je považována za přírodní pililku vitamínu C. Vitamín C hraje díky své schopnosti bojovat s volnými radikály důležitou roli v posilování imunitního systému.
Jujuba je zároveň skvělým zdrojem železa. Železo, coby součást hemoglobinu, je v našem organismu potřebné zejména pro přenášení kyslíku krví do všech orgánů. Také nese chemické sloučeniny, které jsou přínosné pro pročištění krve a také pomáhají při zažívání.
Jedním z hlavních přínosů jujuby je její schopnost udržovat díky vysokému obsahu draslíku zdravý nervový sfystém.
Draslík je základním minerálem potřebným pro regulaci tělních tekutin, které pomáhají kontrolovat tepovou frekvenci a krevní tlak. Přispívá k ochraně před mrtvicí a koronárními onemocněními srdce.
Plody jujuby jsou bohaté na vápník, mangan, měď a hořčík.
Bez ohledu na mnoho dalších přínosů je vápník základním stavebním prvkem kostí a zubů a je tělem vyžadován pro stahování svalů, srážení krve a vedení nervových impulzů.
Mangan je potřebný pro metabolismus bílkovin a tuků. Měď je zapotřebí pri produkci červených krvinek.
Hořčík pomáhá při vytváření nových krvinek, dále aktivuje vitamíny B, podporuje srážlivost krve a správnou funkci svalů a nervů.

Jujuba je bohatá na skupinu vitamínů B-komplex, která má pro tělo mn oho přínosů, jako jsou například stimulace metabolismu a udržování zdravé pokožky, vlasů a svalové hmoty. Podporuje imunitu a funkce nervového systé z mu.

Jujuba obsahuje 18 z 24 aminokyselin, které tělo vyžaduje pro své fungování. Aminokyseliny pomáhají při údržbě a formování kostí, kůže, svalů a krve.

Posílení funkce jater
Studie došly k závěru, že konzumace plodů jujuby redukuje oxidační stres z jater, který je způsobován pohybem volných radikálů v krevním oběhu. Zdroj studie: Publikováno 21. 4. 2009 ve vydání časopisu Žurnál Etnofarmakologie.

Zlepšení síly a vytrvalosti svalů
Jujuba účinně poskytuje základní cukry a vitamíny pro uvolnění svalů a pomáhá při obnovování fyzické síly.

Antioxidant s omlazujícími vlastnostmi
Obsah vitamínů a minerálů v plodech jujuby má schopnost čistit pokožku a omlazovat buňky.